O nama

o-nama-1

Početak i vizija

“Duni Kids” pr spada u grupu preduzeća malog porodičnog biznisa sa realnim ambicijama za njegov rast. Osnovano je 2015. godine i bavi se proizvodnjom izuzetno kvalitetnih proizvoda za bebe i decu. Odeća ima poseban stil koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim i daje osećaj beskrajne udobnosti.

Naš brend se trudi i čini sve što je moguće da se naši proizvodi dopadnu deci i njihovim roditeljima.Trudimo se da pratimo modne trendove i ukus potrošača. Imamo stručne radnike i samostalno dizajniramo naše proizvode.
Fokus našeg poslovanja je na kvalitetu, počevši od materijala pa sve do finalnog proizvoda. Naši proizvodi se mogu naći u velikom broju malopodajnih objekata širom Srbije.

Prepoznatljiv stil
Prepoznatljiv stil
Živopisni modeli
Živopisni modeli
Kvalitet i pristupačnost
Kvalitet i pristupačnost

Naša poslovna filozofija

Verujemo da je detinjstvo proslava, a živopisna štampa i slatki modeli koje dizajniramo inspirisani su radošću i srećom koju deca unose u naše živote.

Detinjstvo slavimo podržavajući bebe, decu i porodice kvalitetnim materijalima, promišljenim dizajnom i pogodnim mogućnostima kupovine. Trudimo se da što preciznije opisemo proizvode i cene, ali ne možemo garantovati da su sve informacuje kompletne. Iako su svi artikli sa sajta deo naše ponude to ne podrazumeva da su  u svakom trenutku dostupni. Cene na sajtu su maloprodajne  iskazane u dinarima i plaćanje je isključivo u dinarima.

o-nama-2