Isporuka

Isporuka preko kurirskih službi

Dostavu pošiljka vrše naše partnerske kurirske službe. 

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti poslata (uručena) je 2-5 radnih dana od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice. dunikids.rs se trudi da sve pošiljke isporuči i pre vremena ali u određenim slučajevima može doći do zakašnjenja o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Lično preuzimanje

Vašu porudžbinu možete preuzeti u lokalu.

Naša isporuka

Za odredjene porudžbine možemo isporučiti lično na traženu adresu. Detaljnije o ovoj metodi kontaktirajte službu prodaje.

Napomene

Žiro račun:
Vojvođanska banka 325-9500600024698-64